Новини от изложители

IQ Card - картата за гориво за интелигентните фирми

IQ Card е картата за зареждане с гориво за корпоративни клиенти. Разработена е от Julius Stiglechner GmbH за австрийския пазар през 2007 г. и бързо набира популярност. На въпроса защо, има четири отговора - атрактивни цени, индивидуални решения според потребностите на клиента, прозрачно отчитане, безопасност.

IQ CardНе е изненадващо, че тази карта е добър продукт. Фирмата IQ Card Vertriebs GmbH е дъщерно дружество на компанията за търговия с минерални масла Julius Stiglechner GmbH, която от 1923г. е собственост на фамилия Щиглехнер (Stiglechner). Вече четири поколения работят за името си в бизнеса и развиват услугите си заедно със своите клиенти. Освен с IQ Card, фирма Stiglechner изгражда мрежа от бензиностанции, която днес надхвърля 1800 обекта в 16 страни от Европейския съюз и Босна и Херцеговина.

IQ Card е различна карта. Освен добрите условия за зареждане на автомобилите, тя е безплатна – издава се безплатно, използва се безплатно, няма такси за отчитане от системата или блокиране на картата. Превозвачите могат да изберат сами дали ще я ползват като класическа карта за зареждане, Prepaid-карта или като карта за плащане в брой. Зареждането е безкасово, отчитането става на период от 7, 14 или 30 дни – по избор, а картата за плащане в брой Cash Card разполага и с услугата за възстановяване на ДДС!

Освен удобството за ползване, IQ Card има различни високо ниво на защита и максимален контрол в реално време. Кодирано предаване на PIN-код при плащане, възможност за обвързване с допълнителни въпроси за повишаване на сигурността, онлайн проверки, са само част от възможностите. Можете да блокирате онлайн загубена или открадната карта, да получавате имейл за всяка трансакция, да зададете собствени 24-часови, седмични или месечни ограничения за картите, както и кои стоки да бъдат разрешени за покупка с IQ Card.

Всяка седмица в понеделник се определя  цената на горивата за съответната страна, която е  валидна до  следващата седмица и е еднаква за цялата мрежа, независимо дали дадена бензиностанция се намира на магистрален или второстепенен път.

С възможностите на тази карта можете да се запознаете по време на TRUCK EXPO 2020. Регистрирайте се и вземете своя безплатен пропуск за вход: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.