Новини от изложители

Полуремаркета и надстройки за камиони от Öztreyler

Задачата на сектора на автомобилния транспорт е да поддържа веригите за доставки по бърз, надежден и безопасен начин. Превозвачите повече от всякога се стремят да оптимизират логистиката на товари и това е водещ принцип при формирането на бизнес стратегиите на всяка транспортна компания. Някои използват превозни средства с голям капацитет, за да намалят емисиите на CO2 през редуциране на трафика. Олекотяването на конструкциите на ремаркета и полуремаркета също допринася за спестяването на гориво и емисии. Един от нашите изложители на TRUCK EXPO 2020 - Öztreyler A.Ş. (Йозтрейлер А.Ш.) - ще покаже точно такива решения, които гъвкаво ще оптимизират превоза на товари, съобразно тяхната специфика и вид, както на къси, така и на дълги разстояния.

DSC 0856RE

Полуремаркето AKR 105 60m3, което ще видим на изложението в Пловдив, е предназначено за пренос на скрап или превоз на зърнени продукти. Обемът му може да бъде от 45m3 до 70m3. Дизайнът на страниците тип акордеон олекотява значително това полуремарке в сравнение със стария тип полуремаркета за скрап. Корпусът и шасито са произведени от стомана, а специално проектираната основа осигурява улеснено разтоварване, което ще бъде оценено от професионалистите в бранша. Подвижната част на продукта се състои от оси с барабанни спирачки, въздушно окачване и 2S2M EBS Модулатор, и 6+1 броя гуми с размер 385/65 R22,5.

Алуминиево полуремарке за превоз на цимент SAWT-34/2 34m3 е един от най-търсените продукти за експорт на Öztreyler. Циментовозът е произведен от олекотен алуминиев материал и дава възможност за добавяне на електрически или дизелов компресор. Силозното полуремарке може да бъде произведено от неръждаема стомана и да се оборудва с оборудване, подходящо за превоз на храни.

Третият продукт, с който Öztreyler ще участва в изложението е надстройка за камион 20m3 с механичен капак - една от най-силните области на турския производител. 70% от пазара в съседката ни ползва такива надстройки и сега ще разберете защо. Произвеждат се от стомана в различни обеми - между 5m3 и 28m3, а дебелината на материала се съобразява с вида на товара. А той може да бъде изключително разнообразен - изкопни материали, чакъл, фракция, пясък и други видове инертни материали в градски и off-road условия. Дизайнът и качеството на боята са сред предимствата, които привличат вниманието на клиентите.

Специално за TRUCK EXPO 2020 производителят ще комплектова надстройка с камион на турската фирма BMC - модел TGR 4340 8x4, който ще видим за първи път в България. Не пропускайте – направете регистрация и вземете своя безплатен пропуск за изложението: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.