Новини от изложители

Вижте новото поколение Mitsubishi L200 на TRUCK EXPO 2020 - повече от здрав пикап

Точно 40 години след представянето на първия еднотонен пикап и над 4.7 милиона продажби по целия свят, Mitsubishi Motors Corporation представи 6-то поколение на L200. Българската публика го видя на Автомобилния салон в София през 2019-та, а за първи път тази година новият пикап ще демонстрира възможностите си на TRUCK EXPO 2020 в Пловдив.

20 L2 LH EU Asset

Продаван в 150 страни, L200 е вторият най-популярен модел в гамата на MMC след Outlander и е ключов играч за корпорацията в региона на ASEAN, където се продават 30% от пикапите в света.

Новият L200 е с изцяло нов екстериорен дизайн, наречен “Rock Solid”. Той е по-надежден, с усъвършенствани он- и офроуд възможности със Super Select 4WD II система, допълнена от новите Off Road режими и Асистентът при спускане по наклон. Комфортът и екстрите като в лек автомобил го правят подходящ както за работа, така и за пътуване в града и извън него. Оборудван е с 2.2-литров дизелов двигател (отговарящ на стандарта Euro 6d temp) за Европа, със 150 к.с. и комбиниран разход на гориво между 8,6 и 9,7 л/км, в зависимост от нивото на оборудване. За професионалистите ще бъдат важни още няколко параметри - пътният просвет на пикапа е 205 мм, собственото му тегло варира между 1970 и 2035 кг, товароносимостта му е 1000 кг, а капацитетът на теглене – 3100 кг.

Комфортът и безопасността за пътниците са подобрени още повече в новия L200:

 • Нов 6-степенен автоматик
 • Подобрено шаси, спирачки и окачване
 • Нови функционалности за безопасност*:
  • BSW - Система за следене и предупреждение при наличие на обекти в мъртвата зона с функция Lane Change Assist
  • RCTA - Система за предупреждение при приближаващи обекти при маневриране на заден ход
  • FCM - Система за ограничаване на опасността от удар отпред с допълнителна функция за разпознаване на пешеходци
  • UMMCS - Система за ограничаване на опасността от удар при погрешно ускорение от място или движение със скорост до 10 км/ч.
 • Нови интериорни подобрение (вкл. реконструирани предни седалки)
 • По-голямо разнообразие от аксесоари

Според експертите, новият L200 е най-екстремният модел 4WD автомобил, предлаган от Mitsubishi Motors, след легендарното Pajero. И ако се питате защо разработването на 6-тото поколение на пикапа е било толкова важно за Корпорацията, отговорът е ясен - той носи 15% от продажбите на марката в световен мащаб.

Посетителите на TRUCK EXPO 2020 ще могат да разгледат и изпробват този страхотен модел от 11-ти до 13-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир. Регистрирайте се за безплатен пропуск: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.