Новини от изложители

Автоцистерните LAG на TRUCK EXPO 2020

Белгийският производител LAG Trailers стъпва и в Пловдив, за да покаже на TRUCK EXPO 2020 разнообразие от автоцистерни за светли горива, битум, мазут, хранителни и химически продукти, цистерни за насипни товари, контейнери и контейнерни шасита. Компанията със седалище в Брее e позната с иновациите и качеството си на редица пазари, като Бенелюкс, Скандинавските страни, Великобритания, Германия, Източна Европа.

 

lag 1В България LAG се предлага от Петролтех Трейдинг и съчетава търговско представителство и висококачествено сервизно обслужване. Това е моделът, прилаган от всички партньори на марката по света - поддържката на продуктите LAG е също толкова важна за надеждната експлоатация, както и качеството им, убедени са производителите. Чували ли сте за ремонт по телефона? Едва ли вярвате, но просто им се обадете, ако срещнете затруднение с някоя от вашите авто- или авиоцистерни, помпена, измервателна или строителна техника. Тази услуга се базира на задълбочена експертиза и 20-годишен опит в сервизирането на машини и оборудване с марката LAG.

Вижте какво ще покаже белгийският производител на международното изложение за тежкотоварни автомобили – от 11-ти до 13-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KckzivsBwQg&feature=emb_logo

И се регистрирайте за своя безплатен пропуск за изложението: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.