Новини от изложители

Shell карти за удобно и сигурно заплащане на горива и услуги

Картите за гориво на Shell са с над 50 годишна история и от 27 години на българския пазар. Услугата предоставя удобство и сигурност при зареждане на горива и използване на допълнителни услуги за всяко превозно средство и за целия автопарк на една компания. Тя може да бъде използвана на всички бензиностанции от веригата Shell, както и на обекти на специално подбрани парт­ньори на компанията. 2500 бензиностанции в Европа са оборудва­ни за камиони с високодебитни колонки, високи навеси, паркинг, AdBlue и удобства за водачите.

 Различните стокови категории карти дават възможност за за­реждане на всички видове горива и AdBlue, консумативи за ав­томобила, пътни и магистрални такси, пътна помощ и сервиз с денонощна асистенция на български език, ферибот, комбиниран превоз ROLA (камион върху влак), почистване на камиони и цистер­ни. Водачите могат да се възползват и от душове, стаи за почивка и специални оферти за храна.

shell cardКартата euroShell се издава на регистрационния номер на автомобила. Тя е тип Chip&PIN и предоставя възможност за отложено плащане със срок, посочен в договора, а фактури­раните суми се заплащат по банков път или чрез директен дебит.

Shell работи в партньорство с FDE, един от най-голе­мите агенти в Европа, който предлага услугата възстановяване на ДДС и акциз за клиентите на Shell с предмет на дейност международен транспорт. ДДС може да се възстанови само за 14 дни след фактурирането (нетно фактуриране), което подобрява па­ричния поток.

Освен за възстановяване на ДДС клиентите могат да кандидат­стват и за възстановяване на част от платения акциз върху дизело­вото гориво в редица европейски държави. Картата подпомага кон­трола над автопарка чрез онлайн платформа с лесен за използване интерфейс на български език. С нея картите могат да се управля­ват в реално време. Чрез платформата те могат да бъдат блокира­ни временно или за постоянно, преиздавани или да се поръча нова карта. Компаниите могат да задават разнообразни лимити, както и да получават справки и електронни фактури, според нуждите им.

Заплащането на пътни и магистрални такси може да се осъществява с едно бордово устройство за повече от една държава (EETS) или чрез до­говор с конкретен пътен оператор. Към настоящия момент бордовото устройство покрива: Португалия, Испания, Франция, Белгия, тунела Liefkenshoek (между Белгия и Франция), Германия, Италия и Австрия. С картата euroShell може да се заплаща и българската пътна такса – електронна винетка и маршрутна карта.

На TRUCK EXPO 2020 Shell ще представи новите си продукти:

  • Горивна карта за LNG;
  • Заплащане на българската пътна такса, посредством бордово устройство.

Не пропускайте щанда на компанията на международното изложение за автомобили с инвестиционно предназначение TRUCK EXPO 2020 – от 11-ти до 13-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир. Регистрирайте се за безплатен пропуск: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.