Ден на отворени врати в панаира! Вход свободен за TRUCK EXPO 2022

TRUCK EXPO 2022 отваря врати за широката публика. Днес входът за най-голямото изложение за камиони, автобуси и специализирани превозни средства, е свободен!

Семейства и фенове на тежките машини могат да разгледат най-новите модели, технологии и оборудване в камионите, които са флагман на иновациите в автомобилната индустрия във всичките й направления. Не се изненадвайте, че технологиите първо влизат тук – в търговските превозни средства, защото те са нонстоп на пътя. Конструктивните нововъведения, като премахването на страничните огледала например и замяната им с камери, за които няма скрити места около машините, са вече факт на TRUCK EXPO 2022. Системите за сигурност, безопасност, екологичност, свързаност и улеснения при шофиране, са впечатляващи за хората, изкушени от развитието на технологиите и любопитни към бъдещето на транспорта. Освен това, модерните автомобили пестят и гориво и пари, което в тези смутни времена никак не е без значение. Всеки може да разбере как, ако отиде днес в Пловдив, на откритите площи на Международния панаир.

Работното време за посетители е до 16:00 часа. Не се изисква регистрация, нито билет.

TRUCK EXPO 2022 е най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия. Организатор е Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Участват водещите световни брандове тежкотоварни автомобили BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Представени са най-новите модели лекотоварни в категория N1, както и богато разнообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Вход свободен!

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.