TRUCK EXPO 2022 отваря врати на 16 юни. Заповядайте!

Най-голямото изложение за товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства TRUCK EXPO 2022 отваря врати от 16-ти до 18-ти юни в Пловдив, на откритите площи на територията на Международния панаир.

Събитието ще бъде официално открито в 11:00 часа пред Палата № 6 от вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството - г-н Гроздан Караджов.

Сред официалните гости на форума е и г-н Тодор Чонов – зам.-кмет на Община Пловдив по транспорт.

От 12:00 часа в Пресцентър на панаира ще се състои пресконференция, на която ще бъде представен първият дигитализиран флот в България на транспортната компания EuroSpeed. Той се състои от международния камион на годината DAF XF и най-новото ремарке на Schmitz Cargobull – EcoFlex. Транспортната композиция премина тест в реални условия по най-натоварените пътища в Европа. На събитието ще бъде излъчен специален филм, който показва пътя на най-новия камион от Европа до България.

Повече от 40 са компании-изложители, които представят над 100 световни бранда в сектора. 12 000 кв.м. изложбени и сервизни площи и още толкова тест драйв зона, повече от 15 премиери по време на форума, много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини очакват посетителите на изложението в Пловдив.

TRUCK EXPO 2022 е най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия. Участват всички водещи световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Ще бъдат изложени най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и огромно разнообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части, екипировка, вериги бензиностанции, доставчици на застрахователни и финансови услуги за бранша.

Изложението се организира от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Работно време за посетители

16 юни и 17 юни от 10:00 до 18:00 часа

18 юни от 10:00 до 16:00 часа

Паркинг за посетители: паркинг юг - булевард „Марица“

Вход: Централен вход на бул. „Цар Борис III Обединител“

Вход между палати 3 и 4 - булевард „Марица“

Вход свободен, след регистрация! Вземете своя безплатен пропуск от тук: https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html

Очакваме Ви!

©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.