На старта сме, започваме

 TRUCK EXPO 2021 - нови модели, подобрения в ефективността и новости в задвижванията при товарните автомобили

Един от посетителите ще спечели билет за старта на Формула 1 в Будапеща

Отдавна чаканото изложение на товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства TRUCK EXPO 2021 – ще се състои от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив, на откритите площи на територията на Международния панаир.

Изложението е най-голямото събитие в тежката автомобилна индустрия у нас и се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България (ААП).

Участват всички водещи автомобилни производители: BMC TRUCKS, CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, както и производители на ремаркета и полуремаркета WIELTON, SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, OTTO TRAILER, хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване. Палитрата от продукти и услуги за сектора допълват фирми за резервни части, оборудване и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Над 50 фирми изложители
Над 100 бранда
12 000 кв.м. изложбени и сервизни площи, още толкова тест драйв зона
Над 150 eкспоната
Над 20 премиери
Предварително регистрирани посетители от 15 държави

За тази една година автомобилната индустрия направи голяма крачка напред в развитието на технологиите, дигитализацията, улесненията при шофиране, комфортът на превозните средства и реорганизация на пространството, в помощ на социалното дистанциране.

Готвихме се активно за откриването на изложението и провеждането му по най-добрия начин, разказват от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на TRUCK EXPO 2021. „Върху 20 000 кв.м. изложбени площи и тест драйв зона, всички водещи брандове ще покажат най-новите си модели, системи и оборудване, с фокус върху иновативните и устойчиви концепции за мобилност. Ще представим над 20 премиери за България, което е голямото постижение на производителите в тази трудна за целия свят година. Но всички ние сме убедени, че технологиите в мобилността ще ни придвижат по-нататък, преодолявайки последствията от пандемията“, подчертават от ААП.

Отново акцент ще бъде потребителското изживяване с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. На щандовете на изложителите ще бъдат организирани многобройни игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Но за един от тях TRUCK EXPO 2021 ще се превърне в най-щастливия му ден, защото ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.

TRUCK EXPO 2021
Работно време за посетители:
10 и 11 юни 2021 г. - от 10:00 до 18:00 часа
12 юни 2021 г. - от 10:00 до 16:00 часа

Тест-драйв за професионални шофьори:
10 и 11 юни 2021 г. - от 10:00 до 17:45 часа
12 юни 2021 г. - от 10:00 до 15:45 часа

Повече за изложението вижте на www.truckexpo.eu.

----------------------------
Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България” (ААП) обединява 44 български юридически лица, производители или оторизирани представители на производители на моторни превозни средства. ААП е член на Международната организация на автомобилните конструктори (OICA), а от 01.01.2007 г. е член и на Европейската асоциация на автомобилните производители (ACEA). ААП представлява над 95% от международно утвърдените автомобилни производители, представени в България, с над 71 марки автомобили, камиони, автобуси и мотоциклети.

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.