Преглеждания: 299 Споделете

МОТО-ПФОЕ

МОТО-ПФОЕ
Адрес: 444 bulevard Slivnica, София 1360, Sofia City Province, Bulgaria
Телефон: +359 2 984 2 222
Мобилен: +359 2 984 22 33
Вид: Дистрибутор
  • Информация
  • Карта

МОТО-ПФОЕ е една от първите частни автомобилни компании в България. Създадена е на 26 юли 1991 г. От самото си създаване Мото-Пфое е една от водещите компании в страната и в момента е официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Има 18 представителства – собствени търговско-сервизни комплекси и дилъри - в 15 града на страната.
От 2017 г. компанията е част от световното семейство на СУМИТОМО КОРПОРАЦИЯ.

В рамките на изложението, фирмата участва със следните модели:

FORD TOURNEO CONNECT
Новият Ford Tourneo Connect е напълно преосмислен, предлагайки динамичен стил, изискан интериор и напълно дигитално изживяване при шофиране. Предлагат се бързи бензинови двигатели EcoBoost с ниски емисии   и  дизелови двигатели EcoBlue,  както и  опция за задвижване на четирите колела  за по-приключенските.

FORD RANGER RAPTOR
Ranger Raptor не е обикновен пикап, Raptor е мощен пикап 4x4. Създаден от емблематичната издръжливост на Ford Ranger и вдъхновен от функционалното ДНК на Focus RS – Ford Ranger Raptor е роден за представяне извън пътя.
Специално разработен, би-турбо Ford 3,0-литров EcoBoost бензинов двигател работи с 10-степенна автоматична скоростна кутия. Оборудван с впечатляваща система за управление на всякакви терени, Raptor е 4x4 пикап, който доставя най-доброто изживяване както на пътя, така и извън него.

FORT E-TRANSIT
Изцяло електрически. Нулев компромис. Новият Ford E-Transit е първият ни изцяло електрически ван.
400-волтова батерия с 68 kWh използваема мощност върши цялата тежка работа.
Батерията на E-Transit осигурява впечатляващ пробег до 266-317 километра (резултати от WLTP тест. 317 километра WLTP общ обхват отразява комбиниран цикъл на шофиране и 266 километра WLTP Extra High обхват отразява шофиране по магистрала)* при пълно зареждане.

Предлага се в две вариации на височина и три дължини. E-Transit ще предлага до 15,1 кубически метра товарно пространство. Всъщност има 25 различни конфигурации, така че каквито и да са вашите изисквания, E-Transit ще успее да отговори на тях.

Посока на картата
©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.